معاون امور بین‌الملل قوۀ قضاییه:‌

اینستاگرام و توئیتر ابزاری برای جنگ روانی و تبلیغاتی علیه ایران

نهادهای مسئول در جمهوری اسلامی ایران با شرکت متا که مالک واتس‌اپ و اینستاگرام است، مکاتبه کردند که این صفحات باید بسته شوند، چرا که این‌ها حتی مغایر نظامنامه اینستاگرام هستند. اما آن‌ها هیچ‌کاری نکردند و هیچ‌کدام از این صفحات را نبستند.

به گزارش “مردّا” از معاونت امور بین‌الملل قوۀ قضاییه، آقای غریب‌آبادی در ارتباط با اقدامات صورت گرفته در خصوص جنگ روانی صورت گرفته از سوی پیام رسان های خارجی اظهار داشت: اینستاگرام در هفت هفته اخیر، میلیون‌ها پست و هزاران صفحه باز کرده است. دستگاه‌های ذیربط در جمهوری اسلامی ایران، تمام مستندات این موضوع را مبنی بر ترویج خشونت، تبلیغ فروش سلاح گرم، تشویق مردم به ریختن در خیابان‌ها و تخریب اموال عمومی و خصوصی جمع‌آوری کرده‌اند.

 

نهادهای مسئول در جمهوری اسلامی ایران با شرکت متا که مالک واتس‌اپ و اینستاگرام است، مکاتبه کردند که این صفحات باید بسته شوند، چرا که این‌ها حتی مغایر نظامنامه اینستاگرام هستند. آن‌ها هیچ‌کاری نکردند و هیچ‌کدام از این صفحات را نبستند.

 

بطور میانگین، توییتر ماهانه چهار هزار حساب فارسی باز می‌کند. در همین یک ماه گذشته که ما با اغتشاشات مواجه هستیم، توییتر بیش از ۵۰ هزار حساب ساختگی به دستور آمریکا باز کرده است. این ۵۰ هزار حساب دست ۵۰ هزار فرد واقعی نیست، دست چندین فرد یا بصورت رباتیک است که جنگ تبلیغاتی و روانی علیه جمهوری اسلامی ایران راه بیندازند.

 

پرسش مهم این است که با این تفاصیل بعضی از مسئولین با چه منطقی هنوز در توئیتر و اینستاگرام فعال هستند؟

 

آمریکا چگونه اینترنت را سانسور می‌کند؟

 

سیاست سیاه رسانه های زرد

 

چرا رسانه‌های ضد ایرانی دروغ می‌گویند؟