حجت الاسلام محمد اسماعیل زارعی کیاپی

رعایت حقوق عامه اولویت رسیدگی به پرونده ها در سازمان قضایی نیروهای مسلح مازندران

رسانهMARADA.IR بخشی از سخنان حجت الاسلام زارعی، ریاست سازمان قضایی نیروهای مسلح استان مازندران در جلسه شورای قضایی دادگستری استان را منتشر می نماید.

به گزارش دیدبان انقلاب؛ حجت الاسلام زارعی در جلسه شورای قضایی دادگستری استان که با حضور حجت الاسلام خلیلی معاون اول قوه قضائیه برگزار گردید، از تشکیل دویست ساعت آموزشی در سطح نیروهای مسلح در راستای وظایف ضابطییت، نظامی گری و امنیتی توسط قضات سازمان در سال جاری خبر داد و افزود: به منظور پیشگیری از وقوع جرم، ده جلسه تخصصی با فرماندهان، رؤسای ارگانهای نظارتی و اساتید حقوقی در سطح مرکز و استان برگزار گردید که کاهش چهل درصدی نرخ جرائم را بدنبال داشت.

زارعی در باب رعایت حقوق عامه، در خصوص موضوعات اختلافی و مرتبط با حقوق عمومی که توسط نیروهای مسلح شکل گیرد، اظهار داشت: در پرونده هایی که با حقوق عامه مرتبط باشد، قبل از تشکیل پرونده با حساسیت ورود نموده و نسبت با حفظ و رعایت حقوق عامه بصورت جدی ورود نموده و موارد را حل و فصل می نماییم.

 

ریاست سازمان قضایی نیروهای مسلح استان مازندران، سرعت و دقت را سرلوحه رسیدگی به پرونده های وارده دانست و گفت: توجه جدی به زمان رسیدگی پرونده های وارده، به خصوص پرونده های مهم، مطابق با تدابیر و دستورات ویژه ریاست محترم سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور اقدام می نماییم که متوسط زمان رسیدگی  به پرونده های وارده در دادسرا به ۴۸ روز و دادگاه را به یک ماه تقلیل داده است.

 

حجت الاسلام محمد اسماعیل زارعی کیاپی بهره مندی ازز ظرفیت سامانه های الکترونیک را موجب رضایتمندی مردم برشمرد و تصریح کرد: رضایتمندی ایجاد روند دادرسی با سامانه الکترونیک و ایجاد ارتباطات مکانیزه با نیروهای مسلح و صدور گواهی عدم سوء پیشینه غیر حضوری، از آن دست فعالیتهایی بوده که رضایت مندی ۷۰ درصدی مردم را به دنبال داشته است.

 

حجت الاسلام زارعی در انتها ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص تقویت شبکه های رایانه ای، لزوم نگهداری محکومین تحت قرارگاه های محاکم نظامی در خارج از بند عمومی، تخصیص اعتبار کامل سفر ریاست محترم قوه به سازمان استان و همچنین تقویت مسائل رفاهی کارکنان، خواستار نگاه ویژه مسئولان محترم قوه قضائیه به سازمان قضایی استان مازندران شد.

 

 

 

 

 

عوامل مؤثر بر شکل گیری رفتار قضایی از منظر معاون اول قوه قضاییه